Se løsningen på alle Uniteds problemer her!

fodboldblog, fodbold blog

Det har været en blandet fornøjelse at været United fan i årets sæson. Det er blevet til 8 sejre, 2 uafgjorte og 4 nederlag i alle turneringer. Det rækker til en 7. plads i ligaen, 2. plads i Europa League og avancement til 5. runde i League Cuppen.

En mand har dog opnået maksimumpoint i alle de kampe han har startet! Vi snakker selvfølgelig om den utrættelige Michael Carrick.


Maksimumpoint til Carrick

Det er kun blevet til 3 starter i denne sæson. Det er gået ud over Northampton Town i League Cuppen, Fenerbache i Europa League og Manchester City i League Cuppen som blev besejret med henholdsvis 1-3, 4-1 og 1-0. Man kan påstå at kampene har været af mindre betydning, men på nuværende tidspunkt er det som United fan de eneste turneringen man kan glæde sig lidt over.

Med Carricks fine præstationer og pointhøst i tankerne må det være på tide at spille ham fra start i en Premier League kamp.
Der er 3 kampe tilbage inde landskampspausen:

29/10 – Manchester United vs Burnley

3/11 – Fenerbahce vs Manchester United

6/11 – Swansea City vs Manchester United

Jeg foreslår at Carrick allerede får chancen fra start mod Burnley. Kampen falder godt nok kun 3 dage efter at Carrick spillede fuld tid mod City, men de efterhånden gamle ben kan formodentlig godt holde til endnu en kamp. Derefter kan Mourinho vurdere om Carrick skal bruge en pause mod Fenerbahce, så han igen kan spille fuld tid mod Swansea City.

Carrick er dybt undervurderet – se statistikken

Det er ikke kun i år at Carrick trækker Uniteds Win-rate i vejret, sidste sæson tegnede der sig et lignende mønster. Den store engelske avis the Telegraph bragte sidste år historien at United vandt 72 % af kampene som Carrick startede og kun 35 % når han ikke startede. Statistikker fortæller selvfølgelig ikke hele sandheden, men den giver i den grad et praj om at Carrick bliver undervurderet gang på gang.

Michael Carrick aka the Speedmonster

Mange kommentatorer har i årenes løb haft deres sjov med Carrick. En refererede blandt andet til hans manglende speed ved at kalde ham ”the master of strolling”, altså som en mand der går sig en søndagstur i parken. 35-årige Carrick viste dog god fart da han overspurtede Sergio Aguero i kampen mod City.

Se fartdjævlen Carrick overspurte Aguero her:

 

Related posts

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Leave a Comment