Danske topscorere rundt i Europa

Landskampene er efterhånden kommet en smule på afstand, men det er stadig med en meget dårlig smag i munden at jeg kigger tilbage på de 2 kampe.
Danmarks helt store problem er jo at vi ikke kan score mål, derfor er det meget ironisk at flere danske angribere markerer sig flot i deres ligaer rundt omkring i Europa. Jeg gennemgår her de 3 varmeste danskere.


Christian Gytkjær – Rosenborg

Jeg skal være den første til at sige, at den norske liga ikke er den bedste liga, nok endda dårligere end den danske. Det er dog stadig meget imponerende at den tidligere FC Nordsjælland angriber har lavet 19 mål i bare 21 startede kampe. Den statistik er der ingen andre danske angribere der er tæt på at kunne matche over en hel sæson. Derfor bør Åge Hareide nok også snart kigge mod hjemlandet når han skal vælge sin næste trup. Danmark kunne ihvertfald  godt bruge en træfsikker boksspiller med spidskompetencer i straffesparksfeltet.

Se nogle af højdepunkterne fra Gytkjærs sæson her:

 

Nicolai Jørgensen – Feyenoord

Jørgensen var en af de angribere jeg havde størst tro på inden landskampene, men her fik han desværre ikke grebet chancen i denne omgang. Min tro er dannet på baggrund af de imponerende 7 mål Jørgensen allerede har scoret i årets Æresdivision, hvilken gør ham til aktuel topscorer i ligaen. Kan Jørgensen og Feyenoord holde kadencen går begge parter en spændende fremtid i møde. Sidste års topscorer, Vincent Janssen skiftede til Tottenham for ca. 22 millioner Euro og året før røg Depay til Manchester United for et endnu større beløb.

Se Jørgensens frække hælscoring mod Willem II her:

 

Martin Braithwaite – Toulouse

Braithwaite var end ikke udtaget til den sidste landsholdstrup. Det kan man se på som et luksusproblem, men det kan da virkelig godt undre en. Sidste år scorede den danske Toulouse anfører 11 ligamål for en klub som kun lige akkurat holdt sig oppe. I år er det allerede blevet til 6 mål, hvilket kun er overgået af verdensstjernen Edison Cavani fra PSG. Braithwaite er stadig kun 25 år, så selvom den hidtidige landsholdskarriere ikke har været imponerende må det være på tide at der kigges hans vej igen.

Se Martin Braithwaite afgøre kampen mod Monaco med 1 assist og 2 mål:


Vil du også blogge om dit favorithold? Læs nærmere om at få din egen gratis blog på footbloggers.dk her.


 

Related posts

One Thought to “Danske topscorere rundt i Europa”

  1. Jørgensen slår til igen 🙂 Match winner i Europa League. Se højdepunkter her: http://footyroom.com/matches/79927414/feyenoord-vs-zorya/review

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Leave a Comment