Gør det nye BBC Italien til EM favoritter?

Italiens BBC, fodbold, fodboldblog, fodbold blog

Barzagli, Bonucci og Chiellini deler forbogstaver med Real Madrids farlige trio Bale, Benzema og Cristiano, men de gør sig bemærket på en hel anden måde. Den italienske stopper trio har set utrolig stærke ud i Italiens første 2 kampe, og har kun tilladt 3 skud inden for målrammen. Spørgsmålet er dog om det er nok til at Italien kan gå hele vejen.

 

Samarbejdet fra Juventus

BBC spiller også sammen i Juventus og udgør sammen med legendariske Buffon Europas måske bedste defensiv. Juventus har kun lukket 20 mål ind i sæsonen og det gøres kun bedre af Bayern München(17), Atletico Madrid(18) og PSG(19) i de store ligaer. BBC er en rutineret trio på henholdsvis 29, 31 og 35, og kendt for at spille på de gamle italienske dyder. I de klassiske managerspil havde alle 3 nok nærmet sig toppoint i takling, markering og hovedspil.

Det dårligste landhold i mange år 

I de italienske medier var der inden starten på EM i meget tiltro landsholdet. Landsholdet blev faktisk omtalt som det dårligste Italienske landshold i mange år. Med skader til midtbaneprofilerne Veratti og Marchisio og med Conte’s pensionering af Pirlo kunne man også godt se hvorfor. Angrebet mangler også de helt store profiler, så på papiret lignede det et noget tandløst hold.

Antonio Conte har dog formået at skabe et slagkraftigt hold med udgangspunkt i en stærk defensiv. Italien spiller  3-5-2 eller 5-3-2 efter hvordan man ser det. På de 2 wingbacks finder man spillere der mest er kendt for at spille på de almindelige backpositioner. Lige foran dem finder man Daniele De Rossi fra AS Roma som bare tilføjer yderligere til rutinen og den bomstærke defensiv.

Italien er også bare et utrolig godt turneringshold, så på trods af en midtbane og offensiv uden de helt store profiler, tror jeg kan at Italien kan være en outsider til titlen.

Hvad siger bookmakerne?

Oddset på Italien er også faldet markant siden EM startede. Unibet havde Italien til odds 16, nu kan Italien spilles til odds 10. Det er stadig kun det 5. laveste odds, så Italien er stadig ikke blandt de absolutte favoritter, men har da overhalet Belgien i favoritfeltet hos Unibet.

Hos Unibet ser favoritterne således ud:

Frankrig: 4.75
Tyskland: 5
Spanien: 5.25
England: 8.8
Italien: 10
Kroatien:12
Belgien: 16
Portugal: 16

Tror du Italien har den defensive styrke til at gå hele vejen? 

Giv din mening til kende her!

 

Related posts

2 Thoughts to “Gør det nye BBC Italien til EM favoritter?”

  1. Italien ser ud til at skulle møde nr 2 fra gruppe D som lige nu er Kroatien. Det kunne blive et brag i 1/8 finalerne.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Leave a Comment