Se hvilke overraskende spillere du skulle have valgt på holdet.dk

fodboldblog, fodbold blog

TV 2’s EM manager spil er igen i år utroligt populært blandt danskerne. I år er der oprettet ikke mindre end 125.407 hold. Mange (inklusiv undertegnede) har selvfølgelig satset på spillerne fra de traditionelt store fodboldlande, men mange ukendte spillere har også vist sig at score mange point i første runde.

 

Her kommer en oversigt over hvilke spillere du skulle have valgt til dit hold for at have scoret maksimale point. Holdet er sat op således at det holder sig inden for transferbudgettet på 50 millioner. Koster to spillere det samme, så vælges den billigste. Holdet er sat op i en 5-3-2 opstilling, da det giver de højeste point.

 

fodboldblog, fodbold blog
holdet.dk – bedste spillere

Samlet transfersum efter runde 1 = 42.500.000

Samlet vækst efter runde 1 = 2.398.000
Spillervækst =2.323.000
Bankrente = 75.000

Top og bund fra den virkelige verden

På 1. pladsen i den nuværende stilling finder vi manageren 9798 med holdet “castle11” som har skrabet imponerende 1.710.000 point sammen i første runde. Der har været satset hårdt på stormagterne Italien, Frankrig og Spanien. Mindst lige så imponerende finder vi holdet på den absolutte sidste plads. Her har manageren Thomas Hebo Larsen med holdet “Den græske tragedie igen” formået at få minus på samtlige sine spillere og ender ud med minus 244.000.

PS:Har du ikke sat dit eget hold endnu, kan det gøres på www.holdet.dk.

Husk at tranfervinduet lukker igen i dag kl 15:00. 

 

Related posts

4 Thoughts to “Se hvilke overraskende spillere du skulle have valgt på holdet.dk”

  1. Patrick, Mathias, Jacob, Emil, Andreas,Jonas, Casper Skytte, Casper Ibsen, Rasmus, Andreas Pedersen, Andreas Stentebjerg, Rasmus, Thomas Larsen fra Horne ligaen, her er lige et par gratis tips jeres EM hold 😉

    1. Jeg tager ikke mod tips fra en der er dårligere end mig selc

  2. Husk transfervinduet lukker kl 15:00 i dag

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Leave a Comment