Dansk landskamp i EM’s skygge

Blogger, danmark, landsholdet

Danmark spiller tirsdag d. 7. maj kl 9 mod Bulgarien om 3. pladsen i Kirin cup i Japan. Danmark blev tidligere i turneringen skuffende slået ud af Bosnien efter at have været foran 2-0.

Kampen er Åge Haraides fjerde kamp i spidse for det danske landshold. De 3 første landskampen har hidtil bud på sejr, nederlag og uafgjort og nul clean sheet.

Kampen kan ses live på Kanal 5 kl 9.

 

Fokus på defensiven

– Vores fokus i kampen skal være defensivt. Vi skal være stærkere organiseret. Vi har lukket mål ind i alle tre hidtige kampe, det skal vi have stoppet. siger Hareide til BT.

På papiret virker defensiven som Danmarks bedste kort. Med et forsvar bestående af 3 midterforsvaret som alle har stor succes i store udenlandske ligaer, og med en Premier League vinder på mål, så bør det ikke se helt skidt ud. Lad os håbe at vi også får set det kampen.

Min forventede startopstilling

Indtilvidere har Hareide hold rimelig fast i sine startopstillinger, så jeg tvivler på at der sker kæmpe ændringer i forhold til sidste kamp. Lasse Vibe er helt udgået af den danske trup og kommer heller i spil i denne kamp.

Schmeichel

Kjær   Christensen  Vestergård

Dalsgaard                                              Durmisi

Højbjerg    Delaney

Eriksen

Fischer      Rasmussen

 

Skulle du være fanget på arbejde, så kan du altid have Yousee med på telefonen. Læs mere om diverse streaming tjenester her.

Related posts

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Leave a Comment