Zlatan bekræfter sit skifte til Manchester United

footbloggers.dk

Med Jose Mourinho udpeget som den nye Manchester United manager, så kan sommerens transfer spekulation for alvor gå i gang i Manchester. Nu bekræfter Zlatan selv at han skifter til Manchester United og bliver Mourinhos anden signing i år. Spørgsmålet er nu om Zlatan er den rigtige angriber for United.

 

Kan han løse Uniteds målkrise?

Manchester United scorede kun 49 ligamål i den forgange sæson, kun 5 mål mere end Newcastle som endte som nedrykker. Zlatan havde derimod en helt forrygende sæson for PSG. Her blev det til ikke mindre end 38 ligamål i kun 31 ligakampe, en helt fantastisk statistik for den aldrende svensker.

Helt givet, så kommer Zlatan nok ikke til at score 38 mål i Premier League, da ligaen er væsentlig stærkere end den franske Ligue 1, og Manchester United er væsentlig mindre suveræne i ligaen end PSG er i deres. Dog ville Zlatan under alle omstændigheder være en kæmpe forstærkning af angrebskæden, som ikke byder på mange angribere med mål i støvlerne. United har dog flere lovende unge spille som Rashford, Martial og Lingard som ville kunne lære meget af at spille sammen med en verdensklasse angriber.

Se nogle af Zlatans fantatiske mål og tricks fra 2015/16 sæsonen her
(Artiklen forsætter under videoen)

 

Zlatan Ibrahimovic = mesterskab?

Zlatan har vundet mesterskaber med Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan og senest 4 med PSG. Det er i alt blevet til imponerende 13 mesterskaber i løbet af karrieren. Så med Zlatan på holdet er der næsten mesterskabs garantier.

Men spøg til side, efter at have set Manchester United spille forfærdelig fodbold i de sidste 3 sæsoner, så virker det som drømmetænkning lige nu. Større mirakler har dog fundet sted i årets Premier League.

Som en god flaske vin

Zlatan har altid være kendt for sine store tanker om sig selv, og har tidligere sammenlignet sig selv med en god flaske rødvin. “Ligesom en god flaske rødvin, så bliver jeg også bedre med alderen”. Den udtalelse er ikke helt ved siden af, da Zlatan for første gang i karrieren i en alder af 34 år har rundet 50 mål i en sæson. Ligesom en god flaske vin bliver Zlatan da heller ikke billigere med årene. Spekulationerne lyder på at Zlatan skal have en ugeløn på mellem 2-3 millioner om ugen og en sign on fee i nærheden af 80 millioner kr.
Med tanke på at han er transferfri til sommer, så virker dette beløb dog som noget Manchester United burde være villige til at betale.

Zlatan Ibrahimovic har selvfølgelig altid være kendt som en kontroversiel spiller og personlighed. Er han den rigtige spille for Manchester United?

Giv din mening i kommentarfeltet under artiklen.

 

Related posts

One Thought to “Zlatan bekræfter sit skifte til Manchester United”

  1. Genialt… Ingen tvivl! Premier League fortjener Zlatan og omvendt.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Leave a Comment