Er Van Gaal færdig i Man Utd?

Sæsonen er ved at være forbi, og det har været en meget blandet fornøjelse at følge United i år. På den ene side kan man vinde det første trofæ siden Sir Alex Ferguson stoppede, og på den anden side, så ser det ud til at det bliver endnu en sæson udenfor top 4. Endnu en sæson uden europæisk fodbold af den fineste kaliber vil gøre rigtig ondt på United, både økonomisk og prestigemæssigt.

Skal Van Gaal Fyres?
Van Gaal har været under gigantisk pres det meste af sæsonen. Spillet har mildest talt ikke været sprudlenede, og resultaterne har også været meget svingende. Specielt det tidligere exit fra Champions League gjorde ondt. Van Gaal har et år tilbage af sin kontrakt, så spørgsmålet er om han stopper nu eller får det sidste år med.

Hvem skal tage over?
Rygter har der ikke været for lidt af. Mourinho har været den varmeste kandidat siden han blev fyret i Chelsea, og flere medier har nærmest haft ham i trænersædet. Klubikonet Ryan Giggs er en anden mulighed, det ser dog ikke ud til at han bliver fravalgt for sin manglende managererfaring.

Related posts

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Leave a Comment